Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Μεγάλη νίκη του Λόρδου Βύρωνα 72 - 45 επί του συντοπίτη Α.Σ. "Μεσολόγγι"

Την καλύτερη φετινή του εμφάνιση πραγματοποίησε χθες η ομάδα του Λόρδου Βύρωνα μπροστά στους πολυπληθείς φιλάθλους του μπάσκετ της πόλης μας, που γέμισαν ασφυκτικά το Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου απέναντι στην άλλη Μεσολογγίτικη ομάδα Α.Σ. "Μεσολόγγι" για το πρωτάθλημα Α2 ΕΣΚΑΒΔΕ. Από το ξεκίνημα του αγώνα οι αθλητές του Λόρδου Βύρωνα δείχνοντας αυτοσυγκέντρωση και σοβαρότητα στο παιγνίδι τους άρχισαν να παίρνουν διαφορά ασφαλείας στο σκορ κυρίως λόγω των καλών επιστροφών στην άμυνα και την αποτελεσματικότητα του Καραντινού στο σκοράρισμα. Η ομάδα του Α.Σ. "Μεσολόγγι" προσπάθησε στο δεύτερο δεκάλεπτο να αντιδράσει στηριζόμενη στις προσπάθειες των Βουκελάτου και Καραβία αλλά  η ποιότητα και η εμπειρία των παικτών του Λόρδου Βύρωνα δεν τους επέτρεψε να έχουν συνέχεια. Το τελικό αποτέλεσμα 72-45 καθώς και τα επί μέρος σκορ των δεκαλέπτων 23-9, 15-18, 18-9 και 16-9 δείχνουν και τη μορφή του αγώνα.
Διακρίθηκαν οι Καραντινός, Σιούλας, Βασιλείου, Τσιλιμπίρης, Γρατσινόπουλος και Δαρδάνης  από το Λόρδο Βύρωνα και οι Βουκελάτος, Μπέλας,Ρόμπολας και Καραβίας από τον Α.Σ. "Μεσολόγγι".

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ (Τσακαλίδης): Ξουργιάς 2, Δάλλας, Μεϊντάνης 2, Σιούλας 5, Καραντινός 27(4), Γρατσινόπουλος 8, Βασιλειάδης, Τσιλιμπίρης 2, Δαρδάνης 6(1) Ξηρός 1,  Καπνίσης 5, Βασιλείου 12, Μανιάτης 4.
Α.Σ. Μεσολόγγι (Ραυτόπουλος): Ζαΐμης 7, Σιάσος 6, Μπέλλας, Βουκελάτος 12(1), Καραβίας 8, Κλάδης 2, Γκανιάτσος, Ρόμπολας 2, Μυλωνάς 4,Γιαννακούλης, Σκαφίδας 4, Σύρρος.

Δείτε το Video με το 1ο δεκάλεπτο όπου ουσιαστικά κρίθηκε ο αγώνας: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: