Κυριακή 10 Μαΐου 2009

ΛΙΑΚΑΤΑΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ - ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ 55 - 51

Μετά από ένα δυνατό και αμφίρροπο παιγνίδι που έγινε την Κυριακή 10-5-2009 στο κλειστό Γυμναστήριο Γυμνασίου Αιτωλικού για το πρωτάθλημα Β΄ανδρών ΕΣΚΑΒΔΕ η ομάδα του Λιακατά Αιτωλικού, νίκησε τον Λόρδο Βύρωνα Μεσολογγίου με 55 - 51 και βρίσκεται με το ένα πόδι στην Α2. 
Στα δύο πρώτα δεκάλεπτα η ομάδα του Αιτωλικού είχε τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκε με 32 -25. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λόρδος Βύρωνας ήταν καλύτερος και βρέθηκε 3:56΄΄ πριν το τέλος να προηγείται με 45-51. Στο τελευταίο τρίλεπτο όμως το σκληρό  παιγνίδι των παικτών του Αιτωλικού, με την ανοχή των δύο διαιτητών, έφερε για το Αιτωλικό ένα σερί 10-0! 
Σ' αυτό το χρονικό διάστημα, αντιαθλητικό χτύπημα στον Ξουργιά χρεώθηκε απλώς φάουλτ. Πρέπει να σημειωθεί ότι το γήπεδο που έγινε ο αγώνας είναι επιεικώς απαράδεκτο για αγώνες και κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών. Η Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. πρέπει να προβληματισθεί από το γεγονός ότι οι άλλες ομάδες -πλην του Λόρδου Βύρωνα- προτίμησαν να μην κατέβουν να αγωνιστούν σε αυτό το γήπεδο και να χάσουν χωρίς αγώνα! 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λιακατάς Αιτωλικού (Καστανάς): Βεργίνης, Κουτσόργιος 23(2), Τόλης 10, Γκερέκος 7, Μακούλης, Κουκουτσάρης, Γκιάφης, Μπουμπούτσαρης 8(2), Παπαχρήστος 7.

Λόρδος Βύρων (Τσακαλίδης): Ξουργιάς 18, Γούσιας, Καπνίσης, Κονδραλής Φάνης, Δάλλας 6, Κονδραλής Φώτης, Δουλιώτης 12, Αρτίκος, Ντινόπουλος, Κονδραλής Φώτης, Ρόμπολας, Τσιλιμπίρης 12(3), Ξηρός 3(1).

(κείμενο Σ.Ξ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: