Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Απολογισμός και εκλογή νέου Δ.Σ. στο Γ.Σ. "Λόρδος Βύρων" Μεσολογγίου

Νέα Διοίκηση εκλέχτηκε στο Γ.Σ. "Λόρδος Βύρων" Μεσολογγίου, αφού προηγούμενα το απερχόμενο Δ.Σ. παρουσίασε με δελτίο τύπου τον παρακάτω απολογισμό:
"Το απερχόμενο Δ.Σ του συλλόγου μας θέλοντας να ενημερώσει την φίλαθλη  και μη κοινή γνώμη της πόλης μας για τα πεπραγμένα του και να δηλώσει ότι η κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη του μπάσκετ θα συνεχιστεί και με το νέο Δ.Σ, παραθέτει το έργο του.
Για την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο τα τμήματά μας είχαν την παρακάτω δραστηριότητα:
1)Ακαδημίες: αριθμούν περίπου στα 130 παιδιά αγόρια και κορίτσια από 7 έως 12 ετών.
Πιστεύοντας ότι οι ακαδημίες είναι η  ατμομηχανή ενός υγιούς συλλόγου, τα παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος,  κοινωνικοποιούνται, μαθαίνουν να συνεργάζονται, αποκτούν ομαδικότητα, συλλογικότητα  μαθαίνουν να κερδίζουν αλλά και να χάνουν και πάνω απ’ όλα αναπτύσσονται.
2)Αγωνιστικές κατηγορίες:
α)Μίνι και β)Προμίνι. Στους ομίλους της Αιτωλ/νίας  ο σύλλογος ήταν πρώτος στα προμίνι και 3ος στα μίνι.
 γ)Παιδικό (γεννηθέντες 1994-95): Η ομάδα έφτασε στο final four της ένωσής μας Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε.( ένωση 7 νομών) σε ένα θαυμάσιο πρωτάθλημα που τα παιδιά αγωνίστηκαν 24 αγωνιστικές
δ) Εφηβικό πρωτάθλημα: Προχωρήσαμε έως τους 8 της ΕΣΚΑΒΔΕ.
ε) Ανδρικό με συμμετοχή της ομάδας μας στην Β΄ κατηγορία όπου ήμασταν πρωταθλητές του ομίλου και ανεβήκαμε στην Α2 κατηγορία έχοντας στην ομάδα μας τους περισσότερους παίκτες  μας από το παιδικά και εφηβικά μας τμήματα.
στ) Κορασίδες τερματίσαμε στην 3η θέση του ομίλου μας.
Στα χρόνια λειτουργίας του συλλόγου μας κατακτήσαμε επίσης δύο πρωταθλήματα κορασίδων, δύο πρωταθλήματα νεανίδων και δύο πρωταθλήματα μίνι και προμίνι αγοριών.
Όλες αυτές οι επιτυχίες έγιναν γιατί υπήρξε μεράκι, πρόγραμμα και γνώση του αθλήματος αλλά κυρίως υπήρξε δουλειά, μακριά από τάσεις αυτοπροβολής, εγωπάθειας και αντιπαλότητας.
Αυτό εκτιμήθηκε απ’ όλους κι εκτός της πόλης μας, οδηγώντας μεταξύ άλλων και στην εκλογή του Προέδρου του Συλλόγου μας, κυρίου Γιώτη Ασημάκη στη θέση του Προέδρου της Ε.Σ.Κ.ΒΔ.Ε., που είναι μια από τις μεγαλύτερες ενώσεις της χώρας μας.
Ο Σύλλογός μας αποτελεί κυψέλη και πυρήνα μπασκετικό και παιδαγωγικό γι’ αυτό και στο Διοικητικό Συμβούλιο συμμετέχουν, κατά κύριο λόγο, εκπαιδευτικοί.
Τέλος το απερχόμενο Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει τα μέγιστα σ’ αυτή την, ομολογουμένως, επιτυχημένη προσπάθεια και που μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος αλλά πάνω απ’ όλα διαπαιδαγωγούν σωστά τα παιδιά μας, τους κ.κ.: Τσακαλίδη Χαράλαμπο,  Λιάπη Λάμπρο, Φαράντο Σωτήρη και Σταυρόπουλο Κωνσταντίνο.
                                                       Με εκτίμηση 
                                             το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ"

Η Σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι:
Ρεπάσος Δημήτριος, Πρόεδρος
Λύρος Κωνσταντίνος, Αντιπρόεδρος
Καρβέλης Δημήτριος, Γενικός Γραμματέας
Γιώτης Ασημάκης, Ειδικός Γραμματέας
Πασσιόπουλος Κωνσταντίνος, Δημοσίων Σχέσεων
Ζαβιτσανάκης Παναγιώτης, Ταμίας
Ξουργιάς Σπύρος, Έφορος Τμημάτων Μπάσκετ
Καραγιάννη Ήλια, Έφορος ακαδημιών
Νούλα Βασιλική, Έφορος Αθλητικών Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια: